RIL Post

RIL Post

In mei 2000 werd besloten tweemaal per jaar - in juli en november - een verenigingsblad uit te geven dat weer RIL-Post werd genoemd.
In deze nieuwe uitgave van de RIL-Post zijn veel, vaak nostalgische verhalen en anekdotes van oud-RIL-ers opgenomen. Ook wordt regelmatig een klein gedeelte van de rijke historie van de JCJL en de RIL besproken.

In de rubriek ‘Personalia’ van de papieren versie vindt men niet alleen overlijdensberichten maar ook adreswijzigingen van oud-collega’s.

De redactie beschikt over circa 2500 foto’s van het vervlogen RIL-tijdperk, zodat de RIL-Post rijkelijk kan worden geďllustreerd.

LID WORDEN VAN DE VERENIGING?

Als u zich nu aanmeldt als lid van de vereniging (vanaf jan. 2017), ontvangt u nu reeds de RIL-Post uitgave van november 2016!
Iedereen die een dienstverband heeft gehad met de KJCPL kan lid worden. Andere belangstellenden zijn welkom als begunstiger of donateur.
Voor een lid of donateur is het abonnementsgeld slechts €15,- per jaar.
Ga hiervoor op deze website naar: De vereniging /aanmeldingen.

U ontvangt:
2x per jaar de papieren uitgave van de RIL-Post.
1x per jaar het jaarverslag, uitnodiging voor de reünie en de lijst met deelnemers aan de laatst gehouden reünie.
En u bent uiteraard ook van harte welkom op deze jaarlijkse, dit keer weer samen met KPM-leden, reünie in het Avifauna.(Alphen a/d Rijn).

Beleef en proef dit jaarlijkse evenement! Herinneringen, uit het rijke verleden van de KJCPL en KPM komen weer tot leven.

Nieuwste uitgave van de RIL Post: Nr. 41

Archief van eerdere RIL Post uitgaven