Herdenking oorlogslachtoffers WWII op 15 Aug. 2019 te Kanchanaburi – Thailand.

Wij ontvingen deze documentaire van ons lid Dhr. J.P. van der Meulen woonachtig in Thailand:

Zeer geachte heer of mevrouw,

Het is mij een eer en genoegen U hierbij de documentairefilm van de 11de achtereenvolgende herdenking door de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden en de Nederlandse gemeenschap in Thailand op de erevelden in Kanchanaburi van 15 augustus 2019 aan te mogen bieden middels deze link:

U krijgt deze film aangeboden als deelnemer, familielid van slachtoffers of overlevenden als POW, (mede-)organisator en betrokken of belanghebbende organisatie bij deze herdenking/15 augustus/de erevelden in Kanchanaburi/Thailand.

Deze video is voor Uzelf, maar ook bedoeld om de link door te sturen naar Uw familie, Uw gast op 15 augustus als dat e-mail adres bij de organisatie niet bekend is en Uw vrienden en relaties om op die wijze onze betrokkenheid, ook in Thailand, bij 15 augustus, op grote schaal onder de aandacht te brengen.

Door het “downloaden” van de film is de masterkwaliteit beschikbaar en vrij van copyrights. Gratis aangeboden en geschikt voor elk soort publicatie. Beschikt U over een webpagina, Facebook of andere digitale publicatiemogelijkheden dan wordt verspreiding op die manier ook zeer op prijs gesteld.

Voor de beste kwaliteit van beeld en geluid wordt U geadviseerd de film via een pc met luidsprekers te bekijken. Als ondersteuning bij Uw digitale publicatie treft U in de bijlage de cover foto aan.

De organisatoren hopen U en Uw familie, vrienden, kennissen en relaties volgend jaar op 15 augustus in Kanchanaburi bij de herdenking in 2020, 75 jaar na de bevrijding in Azië, te ontmoeten als blijvende belangstelling van de Nederlandse gemeenschap voor die, ook in Azië, zwaar bevochten vrijheid.

Hoogachtend,

Jaap P van der Meulen

In cruce salus
Cdr RNLN (Ret.) J.P. van der Meulen,
205 Moo 8, Nong Kok, Tha Chalung,
Chok Chai; Nakhon Ratchasima,
30190 Thailand.
Tel: +66884958280
E: jpvdmeulen@gmail.com

Dit jaar was de complete video productie in handen van Spirit Cinevideo Thailand van Frank Holling, die dit keer ook luchtopnames maakte.
De organisatie is Frank dankbaar dat hij wederom het maken van een film mogelijk maakte, zodat dit aan aan- en afwezigen voor nu en in de toekomst kan worden doorgegeven.